Facebook: het is één van de grootste sociale netwerken en biedt vele kansen voor bedrijven en/of merken. Tijdens deze training geven we inzicht in deze kansen voor jouw bedrijf en laten we je kennismaken met de verschillende mogelijkheden die Facebook biedt.

Maximaal rendement met Facebook

Heb je een start gemaakt met Facebook, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Wil je het niet uitbesteden, maar zelf doen? Dan is deze Facebook training voor ondernemers een echte aanrader. Tijdens deze training leer je allerlei onderdelen van Facebook kennen en leer je hoe je deze optimaal kunt inzetten om maximaal rendement met Facebook te halen. Daarnaast praten we je bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Organisch en advertisement

De training is opgesplitst in twee onderdelen: organisch en advertisement. Je leert hoe je zorgt voor engagement en interactie, op welk moment en op welke manier je het beste kunt communiceren met je doelgroep en welke mogelijkheden er zijn voor aanvullend bereik, interactie en activatie, waaronder Facebook adverteren. Nog nooit gehoord van look-a-likes, sponsored stories, custom audiences, canvas ads en remarketing? Dan is het hoog tijd voor deze training!

Voor wie is deze training?

Deze Facebook training is geschikt voor iedereen die al in het bezit is van een zakelijke Facebookpagina en graag meer wil weten over de zakelijke mogelijkheden van Facebook, meer fans wil krijgen of meer interactie wil creëren met de huidige fanbase. De training is interessant voor professionals actief in de business-to-consumer én business-to-business sector.

Wat leer je tijdens de Facebook training?

Tijdens deze training leer je alle zakelijke mogelijkheden van Facebook optimaal in te zetten en hoe je de dialoog aan gaat met je doelgroep. Aan het einde van deze training:

  • Heb je kennis van de succesfactoren en valkuilen van Facebook
  • Heb je kennis van Facebook Insights
  • Ben je bekend met Edgerank
  • Weet je waar goede social media content aan voldoet
  • Weet je op welk moment en op welke manier je het beste kunt communiceren met je doelgroep
  • Weet je hoe je interactie creëert met je doelgroep
  • Ben je bekend met de brede mogelijkheden van Facebook adverteren
  • Heb je kennis van de (advertentie)mogelijkheden om een groter bereik te creëren
  • Weet je hoe je maximaal rendement met Facebook behaalt.

Het is ook mogelijk om op voorhand enkele vragen, ideeën of problemen waar je tegenaan loopt toe te sturen zodat we deze direct in de training kunnen verwerken.

Interesse?

Wij bieden deze Facebook training voor ondernemers aan op locatie vanaf € 495,-

Laat hieronder vrijblijvend uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!