Voor SOEQ zijn we op zoek naar een proactieve stagiair(e) met een scherpe neus voor social media. De stage duurt minimaal drie maanden en is in overleg voor 24 – 40 uur per week in te vullen.

Beschrijving

Heeft Facebook voor jou geen geheimen meer? Vat jij je gedachten automatisch samen in 140 karakters? Willen jouw ouders je smartphone operatief van je arm laten scheiden? Solliciteer dan direct op deze uitdagende en leerzame stage! Wees er snel bij, want er is slechts 1 stageplek beschikbaar!

Wat zijn je taken?

Je ontfermt je over de socialmediakanalen van SOEQ en haar klanten, post leuke berichten op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Je zorgt ervoor dat ons blog gevuld blijft en signaleert vragen of klachten die binnenkomen via het internet. Daarnaast assisteer je bij de uitvoering van marketingcampagnes en interne communicatie.

Pas jij in ons profiel?

Als stagiair bij dit kleine, maar groeiende bedrijf krijg jij veel verantwoordelijkheid. Koffie halen is er voor jou niet bij: jij springt gelijk het diepe in! En dat vind jij heerlijk, want je bent net zo ambitieus en energiek als SOEQ. Je bent een harde werker en doet alles voor het neerzetten van een goed resultaat. Jij ziet deze drie maanden als een kickstart voor een sprankelende carrière!

Wat vragen wij?

– MBO of HBO opleiding communicatie, journalistiek of marketing.
– uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
– aantoonbare social media skills.
– proactieve en zelfstandige instelling.
– goede werkmentaliteit.

Wat bieden wij?

– een uitdagende stage bij de leukste werkgever van Tilburg!
– veel verantwoordelijkheid, dus veel waardevolle werkervaring.
– een prachtige referentie in ons brede netwerk van topwerkgevers.
– een stagevergoeding.

Over SOEQ

SOEQ is een piepjong bedrijf, gestart in februari van dit jaar. SOEQ verzorgt alle externe communicatie op Social Media voor haar klanten. Wij maken (soms in overleg met de klant) de content en plaatsen dit via een Social Media Monitoringtool op alle beschikbare Social Media accounts. Wanneer er iets over een klant van SOEQ gezegd wordt, weten wij dit binnen 15 seconden nadat het geplaatst is.

Een greep uit de Social Media klanten SOEQ: CompX ICT & Telecom, Different Hair Skin Body, Kinderdagverblijf KIEK, Omroep Tilburg, Sinatec Europe en Sjef Oerlemans.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Reageer dan via het sollicitatieformulier hieronder. Het is tijdens het aanmelden mogelijk om je CV te uploaden. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kun je contact opnemen met Sander Oord via sander@soeq.nl.