Hermes Tuinhuizen winnaar Tuinidee Innovatie Award

Hermes Tuinhuizen heeft gisteren de Tuinidee Innovatie Award gewonnen. Deze award is verkozen uit meer dan 6000 stemmen van de publieksjury en een vakjury. Hermes Tuinhuizen was samen met nog 10 innovaties geselecteerd voor de beste innovatie van 2017. De eerste drie plaatsen waren drie innovaties die voldoen aan duurzaamheid, eenvoud en gemak.

De innovatieve tuinhuizen van Hermes zijn volledig geïsoleerd en onderhoudsvrij met een strakke, moderne vormgeving. De constructie is volledig modulair; de deur en de ramen kunnen op iedere gewenste plek geplaatst worden. De tuinhuizen zijn ook naaddicht zodat er geen ongedierte naar binnen kan komen.

Social Media

Sinds 1 februari van dit jaar houdt SOEQ de sociale media kanalen van Hermes Tuinhuizen bij. SOEQ maakt, plaatst en reageert op alle berichten. Dit doet SOEQ op Facebook, Instagram en LinkedIn. Dankzij de inzet van social media heeft Hermes Tuinhuizen 44% van alle 6000 stemmen voor de Tuinidee Innovatie Award verkregen.

By | 2017-02-17T10:44:37+00:00 17 februari 2017|Tags: , , , , , , |

About the Author:

Bouwjaar 1985. Bakt de goddelijkste pannenkoeken van de hele wereld. Ideeën-generator. Facebookt, Instagramt en gebruikt Twitter vooral voor de laatste roddels en kletspraat. Heeft altijd honger. Is ondernemer bij SOEQ in Tilburg. Studeert niet in Brabant. Is vrijwilliger bij Stichting Hartekind en het Ronald McDonald Huis Midden-West Brabant. Houdt van films. Geen sportfreak, maar fietst redelijk hard. Rookt niet, maar drinkt wel. Woont in Tilburg. Volgt iets te fanatiek Flikken Rotterdam! Is een ochtendmens. Is 's avonds ook een mens. Houdt wel van een feestje. Heeft stiekem een diep verlangen om CliniClown te worden. Is vrolijk in extreme. Heeft knotsgekke vrienden. Loopt graag met de hond over het strand. Moet eerst een hond kopen om er mee over het strand te lopen. Is overenthousiast.