Je moet je richten op je core-business en dus je bedrijf. Zorg ervoor dat je doet wat je moet doen, maar vergeet niet om als bedrijf actief aanwezig te zijn op Social Media.

Bespaar tijd door Social Media uit te besteden, wij helpen ondernemers deze last te verlichten. Bedrijven met een groot budget, maar ook bedrijven met bijna geen budget kunnen wij helpen op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

We bespreken graag van te voren wat het doel is en hoe we deze kunnen bereiken. We zoeken uit hoeveel berichten we per uur, per dag of wekelijks moeten plaatsen om dit doel te bereiken.

Jouw budget is de grootste factor voor de manier waarop je kiest om je Social Media uit te besteden. Het kan je helpen om tijd te besparen door uitbesteding, maar heeft het geld dat je eraan besteed ook impact? Dit hangt allemaal van van hoe vaak je content plaatst op Social Media.

Dezelfde content op verschillende Social Media platforms

Nog al te vaak zien wij bij SOEQ dat ondernemers tijd willen besparen door op zowel Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram dezelfde content te delen. Verschillende Social Media platforms gebruiken met dezelfde content heeft geen nut.

Wij hebben ook klanten waarbij wij wel het Facebook account beheren, maar niet het LinkedIn account. Alles wat je als ondernemer zelf kunt doen, moet je blijven doen, zolang het je niet te veel tijd kost.

Facebook uitbesteden

Hoewel Facebook iets meer tijd kost, is het belangrijk om bij de tekst de juiste afbeelding te krijgen. Ook de juiste tags, hashtags en de locatie-markering zijn belangrijk.

Onze social media experts zien alles

Angst is één van de grootste redenen waarom een ondernemer zijn of haar Social Media niet wil uitbesteden. Wanneer je tijd wil besparen en jij je Social Media uitbesteed aan SOEQ, hoef je niet bang te zijn dat wij berichten of reacties over het hoofd zijn. SOEQ maakt gebruikt van de Social Media Monitoring tool Coosto, daarmee zien wij 15 seconden nadat iemand iets plaatst over jouw bedrijf dit bericht of deze reactie.

Neem contact op

Bespaar tijd door Social Media uit te besteden aan SOEQ. Bel ons of stuur een e-mailtje, wij zullen dan alle mogelijkheden met je doornemen.